Inbjudan

Välkommen till Sveriges Svettigaste Handbollskola!

Välkomna till Tina Flognmans Handbollsskola 2021!

Forshaga Handbollsklubb och Tina Flognman bjuder härmed in flickor och pojkar födda 2005-2010* att under tiden 30 juli - 1 augusti 2021 delta i Tina Flognmans Handbollsskola 2021. Rektor för skolan är som alltid svenska damlandslagets före detta kämpe Tina Flognman, som tillsammans med övriga i tränarstaben kommer att hjälpa alla deltagare att bättra på sitt handbollskunnande under den tre dagar långa skolan.

* även 2003, 2004, och 2011 är varmt välkomna att söka men antas i mån av plats

Träningsupplägg

Skoldagarna består av boll- och fyspass samt taktik- och teorilektioner. Tidigare års succéer beach- och stadshandboll finns med på schemat. Vi tränar i sporthallarna i Forshaga/Deje samt utomhus runt om i Forshaga. Varje dag serveras rikligt med frukost, näringsriktig lunch, mellanmål, middag och kvällsfika. Till de som väljer att inte övernatta serveras lunch och mellanmål. Som vanligt är målet att det ska bli Sveriges roligaste och svettigaste handbollsskola och en skola i värmländsk anda. Målvaktssatsningens succé från de senaste åren är nu ett stående inslag på schemat.

Övernattning

På grund av pandemin vet vi ännu inte om vi kan erbjuda boende på handbollsskolan. Därför ber vi er att anmäla er utan boende tills vidare så kan vi komplettera med boende senare om det blir aktuellt.

Boende och kostnad

  • Boendepaket torsdag - söndag: 1950 kr
  • Boendepaket fredag - söndag: 1850 kr
  • Paket utan boende: 1450 kr

Varje deltagare erhåller en exklusiv t-shirt i funktionsmaterial, vattenflaska, samt handboll. Matchande shorts finns att köpa till på skolan.

Anmälan

Anmäl er här »

Observera att Er anmälan är preliminär tills vi erhållit fullständig betalning. Ni kommer att få en faktura på hela beloppet till Er e-postadress med sista betalningsdatum 1 juni.

 

Instruktörer/tränare

Som alltid kommer vi att ha massor av kunniga instruktörer och tränare som har en bred erfarenhet från handbollen både på nationell och på internationell nivå.

Vi kommer på vår webbplats samt på Instagram, Facebook och Twitter löpande informera i takt med att vi kompletterar instruktörsstaben.

 

Information om avbokning

Om du har anmält dig till handbollsskolan och betalt in din avgift, men ej kan delta gäller följande:

  • Fr.o.m. 1/6 återbetalas ingen avgift.
    • Ni får däremot behålla deltagartröja, boll och flaska om dessa har köpts in.
  • Vid uppvisande av läkarintyg återbetalas allt utom 600 kr (för att täcka våra utgifter)
    • Ni får deltagartröja, boll och flaska.

  


Varmt välkomna till oss i sommar!
Skolledningen