Som alltid kommer vi att ha många kunniga instruktörer och tränare som har en bred erfarenhet från handbollen både på nationell och på internationell nivå. Vi uppdaterar den här sidan och i våra sociala kanaler i takt med att fler instruktörer blir klara. Här är förra årets uppställning.

Instruktörer 2021

Tony Larsson

Tony Larssons spelkarriär började i Västra Frölunda för att sedan representera både Redbergslid IK och Önnered HK. Som tränare har han haft många uppdrag, bland annat var Tony med när HK Aranäs herrar gick upp till elitserien och han var distriktslagstränare för Göteborg P88.

På instruktörssidan är Tony en rutinerad ledare som varit instruktör vid riks- och regionlägren samt instruktör på rikshandbollsgymnasiet Katrinelund. Han är TS3-utbildad och han även utbildningen som krävs för att få utbilda ledare i TS1.

Sedan många år jobbar Tony som klubbchef för Redbergslid IK där han just nu även har ideella uppdrag som ledare för pojkar 05 och flickor 10.

Vi är enormt glada att välkomna Tony till handbollskolan för första gången!

Henric Sandmark

TS3-utbildad och målvaktsinstruktör steg 3. Huvudtränare för IF Helltons damer i damallsvenskan. SM-silver med Värmlandslaget F92 samt steg 5 med IF Helltons F92. Instruktör på handbollsgymnasiet i Karlstad.

Ida Holm

Ida Holm har Forshaga HK som moderklubb men har fostrats i IK Sävehof som hon vann JSM-guld med 2015. Hon har även spelat med elitserielaget Önnereds HK.

2019 blev hon Helltons och damallsvenskans skyttedrottning genom förstaplats i skytteligan! Ida spelar idag med Skara HF i SHE där de 2021 vann en hedrande andraplats.

Ida Holm. Foto: Christoffer Borg Mattisson/Bildbyrån.

Ida Holm. Foto: Christoffer Borg Mattisson/Bildbyrån.

Hannes Söderberg

Hannes Söderberg är fostrad i HK Arnäs och gjorde fyra säsonger i handbollsligan innan han flyttade till Stockholm för att satsa på en civil karriär och spelar numera med Tyresö Handboll i herrallsvenskan.

Hannes har Forshaga HK som moderklubb.

Emmy Hollsten Skogman

Emmy var tidigare en tongivande spelare med IF Hellton. Nu spelar hon i Skåre HK. Emmy har IFK Hammarö som moderklubb.

Gustav Åhman

Gustav Åhman är tränare för Skara HF:s U/J-lag. Han är 23 år och har spelat handboll hela sitt liv, bland annat i Lidköping HK och Alingsås HK.

Stefan Zeilon

Handbollsskolans ständige Beachhandbolls-general som har ett förflutet som tränare bland annat i Forshaga HK.