Information till deltagare 2023

Hej, kära vänner!


På fredag den 28 juli smäller det! Då trycker vi på startknappen för 2023 års Tina Flognmans Handbollsskola! Vi ledare och instruktörer är LADDADE att träffa alla återkommande deltagare och att få hälsa alla nya deltagare!

Här presenterar vi information, praktiska tips och bra komihåg som du behöver inför din ankomst till Forshaga.

 

Praktiska tips inför ankomst

  • Incheckning och registrering för samtliga deltagare: fredag 07:30 i Forshaga Sporthall (utdelning av tröja, vattenflaska, boll och samling i sin grupp, samt mottagande). Kom gärna i tid, det kan bli trångt.
  • Övernattning torsdag - söndag: Du som ska övernatta och som anländer på torsdag kväll anmäler dig i Infocenter i Sporthallen, helst efter kl 18:30. Där får du instruktioner var du ska övernatta. Kommer du före 18:30 går det bra, men då finns det risk för att du får vänta en stund.
  • Övernattning fredag - söndag: Du som skall övernatta och kommer först på fredag morgon får låsa in ditt bagage i ett rum i Sporthallen över dagen. Säg till oss när du kommer dit på fredag morgon, så visar vi dig rummet där du kan placera ditt bagage.
  • Avslutning fredag och lördag: Ca 16:30. Undantag kan ske, däribland målvaktspass som kan dra över. Se kommande schema för exakta tider.
  • Internmatcher söndag: samtliga föräldrar, anhöriga och vänner är välkomna till Sporthallen för att se på internmatcherna. Start söndag kl ca 13:00.
  • Avslutnig av handbollskolan: söndag ca 16:00

Var ligger Forshaga sporthall?

Om du aldrig har varit på TFHS förut och behöver hjälp att hitta till Sporthallen och Lärcenter så kan vi guida dig rätt här:

Hitta till Forshaga Sporthall »

Årets instruktörer

Även i år har vi en fantastisk skara av instruktörer; Eller vad sägs om Sabina Jacobsen, Isabella Mouratidou, Tony Larsson, Moa Henriksson, Mikael Blom, Moa Solefors, Anders Edshage, Karl Zetterlund för att nämna några.

Läs mer om årets intsruktörer »

Tips på användbara sidor

Grupper

Här hittar du din grupp och dina nya kamrater.

Hitta din grupp »

 

Matsedel

Årets matsedel med den goda maten.

Matsedel »

 

Boendeinfo

Du som sover över hittar här praktisk information.

Boendeinfo »

 

Packlista

Glöm inte att packa det viktigaste!

Läs packlistan »

 

Schema

Vad ska du göra på skolan, när och var?

Läs schemat »