Som alltid kommer vi att ha många kunniga instruktörer och tränare som har en bred erfarenhet från handbollen både på nationell och på internationell nivå. Vi uppdaterar den här sidan och i våra sociala kanaler i takt med att fler instruktörer blir klara.

Instruktörer 2022

Mohsen Mohamed

Mohsen Mohamed har tyvärr blivit sjuk och kan inte komma 😢

Mohsen Mohamed har deltagit som instruktör hos Tina Flognmans Handbollsskola i många år och har alltid varit en av våra mest populära ledare.
Mohsen har en gedigen tränarbakgrund vilket bland annat innefattar uppdrag inom det egyptiska handbolllsförbundet. Han har även tränat herrlag i den högsta ligan i Egyptien och Qatar.

Tony Larsson

Tony är Redbergslid IKs klubbchef. Han är även en rutinerad ledare som varit instruktör på RIKS-handbollsgymnasium katrinelund. Utöver det har han jobbat som instruktör vid riks- och regionsläger.

Ida Holm

Idas handbollsresa började i Forshaga HK. Som 15 åring valde Ida att flytta till Göteborg för att gå på det prestigefyllda gymnasiet Katrinelund, där Sveriges enda RIKS-intagning för handboll finns.
Under gymnasietiden spelade hon i Sveriges största handbollsklubb, Sävehof där hon vann guld i bland annat Partille cup och JSM.
Efter gymnasietiden spelade Ida i IF Hellton där hon säsongen 18/19 vann skytteligan i allsvenskan. Och fick efter det frågan att spela för Skara HF i SHE, Sveriges högsta division för damer.
I Skara har Ida tillsammans med sitt Skara HF kommit till semifinal i slutspel säsongen 20/21 och denna säsongen spelade Skara HF final i ATG-svenska cupen.

Linnea Sundholm

Den värmländska talangen är klar till Tina Flognmans handbollsskola. Linnea Sundholm började sin handbollsresa i Forshaga HK. Men fortsatte sedan till IF Hellton där hon redan som 17 åring debuterade i Helltons A-lag.
Efter säsongen 19/20 blev Linnea värvad till den väl meriterade SHE klubben Skara HF.

Linnea har under sina två säsonger i Skara hjälpt klubben att komma till två slutspel och final i ATG cupen.

Gustav Åhman

Gustav har varit tränare för Skara HF’s U-trupp under 4 säsonger. Men nu går resan vidare till IF Hallby där han kommande säsong kommer vara tränare för deras A-pojkar.
Gustav går även just nu sista steget på tränarstegen, TU6.

Som spelare har Gustav representerat HK Lidköping, Skara HF och Alingsås HK.

Lotta Kulju

Lotta startade sin handbollskarriär i Finland, men är nu ett känt ansikte för alla handbollsintresserade i Värmland! Hon har spelat i Hellton under 4 säsonger, sen fortsatte karriären i Boden. I Boden har hon spelat de 2 senaste säsongerna. Inför kommande säsong kommer Lotta spela med IFK Örebro.
Hon har även fina meriter från det finska landslaget 🇫🇮🤩

Joakim Skogsberg

Joakim är fostrad i IFK Skövde. Med sitt Sköve var han med och vann bland annat USM, Partille Cup och Skadevi Cup. Handbollsresan fortsatte sedan till allsvenskan. Där spelade Joakim för Cyrus och Hallby i några år.
Han har även spelat i elitserien med Lugi. I sin karriär i Lugi var han med och vann SM-guld. Joakim har även spelat flera slutspels- och Europacupmatcher.

Som ledare har har varit med Skara HF i 5 år som målvaktstränare och har också varit med som målvaktsinstruktör på Riks- och regionsläger.

Mikael Blom

Mikael är en meriterad spelare som numera har gått över till tränarrollen. Härstammar från Kristinehamn, men har därefter spelat i IK Sävehof, Önnered HK, HK Mittdalarna, IVH Västerås, Alstermo IF.

Som ungdom gick Mikael på Rikshandbollsgymnasiet Katrinelund och en kul merit är att han för 16 år sedan blev utsedd till Sverigecupens bäste spelare.

Mikael har även varit ledare för ungdomslag samt flertal Värmlandslag. Han är även välutbildat inom handboll. Han är bastränarinstruktör, TS1 teknisk-taktisk del instruktör och går T6 utbildningen.

Niclas Åhman

I 38 år har Niclas varit tränare på de flesta nivåer, allt från handbollsskola till elitnivå. Han har stor erfarenhet gällande utveckling av spelare som vill ta nästa kliv i sin handbollskarriär.
Niclas har även varit tränare för olika distriktslag i Västergötland.

Niclas gör sin andra sommar på Tina Flogmans handbollskola och vi är väldigt glada att han väljer att komma tillbaka till oss och Värmland! ☀️😁

Maja Holm

Maja kommer vara delaktig på skolan i år igen!
Hon började sin handbollsresa i Forshaga HK. Men spelade under gymnasietiden i den väl meriterade klubbens IK Sävehof. Efter gymnasiet spelade Maja 2 säsonger i Frankrike med Handball des Collines. 🇫🇷
Nu är hon tillbaka i moderklubben Forshaga HK.

Maja sitter även med i arbetsgruppen för handbollsskolan. Under skolan kommer ni träffa henne både på och utanför planen.

Stefan Zeilon

För tionde gången kan vi nu presentera att vår beachhandbollspecialist, Stefan Zelion kommer vara en del av handbollsskolan. Han var med första gången 2009, och har kommit tillbaka varje år efter det.

Stefan har varit delaktig som ungdomsledare i ett flertal klubbar, Sävar IK, Umeå IK, Forshaga HK och IFK Nyköping. Han har också 15 års erfarenhet som domare.

Emma Wallin

Emma kommer ursprungligen från Torsby. Men vid 14 års ålder bytte hon till IF Hellton. Vid 18-års ålder började hon spela i A-laget och har varit kvar sedan dess.
Emma är även tränare för IF Helltons flickor födda 2010-2011.

Hannele Diaz

Hanelle är fostrad i VästeråsIrsta men förra säsongen bytte hon till IF Hellton. Med sin mångsidiga spelstil har Hannele haft en stor roll i A-laget. Det som utmärker Hanneles spelstil är hennes snabbhet och explosivitet.

Vi ser fram emot att ta del av dina handbollskunskaper på skolan ☀️

Anders Edshage

Anders moderklubb är Redbergslid IK. Där spelade han hela vägen från ungdomslag till A-lag. Med sitt Redbergslid har han varit med och vunnit SM-guld.
Efter några lärorika år i RIK gick han senare vidare till LUGI och Trelleborg.

Vi ser fram emot att ta del av dina handbollskunskaper☀️☀️